Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trabantweekend

26 augustus 2022 - 28 augustus 2022

Dit jaarhouden we ons kampeerweekend weer in Oudleusen op de Spokke-Riete nu van 26 tot en met 28 augustus.De camping is sinds vorig jaar helemaal veranderd. De camping is dit weekend exclusief voor de Trabant Club Nederland.

We hebben een mooi veld om te kamperen en om onze auto’s neer te zetten. De camping is voorzien van nette toiletvoorzieningen en de kampeerplaatsen van stroom. We maken er net als vorige jaren weer een echte Trabantcamping van. Het belooft weer een weekend te worden waar jong en oud zich goed kunnen vermaken, net zoals de voorgaande jaren!

Sterke verhalen
Op vrijdagavond  26 augustus rond 19.00 uur staat er weer het warm en koud buffet klaar en met mooi weer kunnen we heerlijk buiten of in de tent  zitten. En later op de avond kunnen we in de gezellige overdekte ruimte (die geheel tot onze beschikking staat)lekker zitten om te genieten van een drankje en de verhalen die later op de avond nog wel eens heel sterk kunnen worden…

Sleutelen en toeren
Op zaterdag  kan er op de camping gesleuteld worden. Kennis en onderdelen zijn aanwezig! Dagjesmensen en leden van andere clubs, die ook de liefde en passie delen voor de Oost-Duitse wagens, zijn zeker van harte welkom. Koffie en thee staan de hele dag klaar. In de middag vindt een toertochtplaats van ongeveer 50 kilometer in de mooie omgeving van de camping. Iedereen mag meedoen, ook als je niet op de camping verblijft. Zaterdagavond staat weer de Traditionele BBQ op de planning, de muzikale  invulling wordt geregeld en misschien is er zelfs nog ruimte voor Karaoke…

Op zondagzorgen we voor een gezamenlijke lunch met soep en broodjes hamburger. Daarna is tijd om op te ruimen.

Kosten
De kosten zijn €16 per maaltijd voor volwassenen, €8 voor de kinderen tot en met 12 jaar en €10 per overnachting per volwassene en voor kinderen tot en met 12 jaar € 5. Het maakt niet uit met welk kampeermiddel je komt. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Voor dagjes mensen is het ook mogelijk om deel te nemen aan het warm en koud buffet en/of de BBQ, maar geef dit dan wel tijdig aan.

Vanaf woensdag de 24e
Vanaf woensdag 24 augustus staat de camping tot onze beschikking en dus is het dan al mogelijk om te komen om er een lekker lang weekend van te maken. De prijs hiervoor wordt in overleg met het campingteam bepaald.

#wegaanvoorweereenheelgezelligweekend!

Het adres:
De Spokke-Riete
Peezeweg 17
7722 VX Dalfsen

Aanmelden en meer informatie
Aanmelding via g.mulder@online.nl of evenementen@trabantclubnederland.nl. Vragen? Bel 0523 – 610500.

Gegevens

Begin:
26 augustus 2022
Einde:
28 augustus 2022

Organisator

Trabant Club Nederland
E-mail
evenementen@trabantclubnederland.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Camping de Spokke-Riete
Peezeweg 17
Dalfsen, 7722 VX Nederland
+ Google Maps