Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oldtimer Festival Huizen

2 juli 2022

€30

Op 2 juli 2022 vindt het tiende Oldtimer Festival Huizen plaats in en rond de Krachtcentrale aan de Havenstraat in Huizen en het daar tegenover gelegen parkeerterrein. De organisatie streeft ernaar om een zo groot mogelijke verscheidenheid van voertuigen aan het publiek te tonen. Daarom zal – zo nodig – bij een te groot aanbod van één merk of type een maximum worden ingesteld.

Er is dit jaar plaats voor 200 personenauto’s en 75 motoren/scooters en bromfietsen. Voertuigen tot het bouwjaar 1940 de PreWarCars, krijgen dit jaar extra aandacht. Leden van de Dutch Vintage Sports Car Club zijn hiervoor uitgenodigd.

Voorwaarden voor deelname

Inschrijving is mogelijk met voertuigen met een bouwjaar van 1992 of eerder. Personenauto’s, kleine vrachtauto’s (tot 3000 kilo) scooters, motoren en bromfietsen kunnen inschrijven via het inschrijfformulier dat je op de website kunt vinden.

Tractoren en vrachtwagens
Tinus Vet zal met zijn Oldtimergroep van voertuigen, oldtimer tractoren en vrachtauto’s ook weer aan ons festival meedoen. Er is een beperkte mogelijkheid voor het inschrijven van Oldtimer tractoren en vrachtauto’s. De inschrijving van deze voertuigen wordt gecoördineerd door Tinus Vet. Hij is bereikbaar via e-mail (tinusvet@gmail.com) of telefonisch op nummer 035-6931154.

Kosten van deelname

De inschrijfkosten voor een auto bedragen EUR 30,00 per voertuig (met chauffeur en bijrijder) Tweewielers kunnen deelnemen voor EUR 8,00.

opm. de Oldtimer Festival Huizen is geen TCN evenement.

Gegevens

Datum:
2 juli 2022
Kosten:
€30

Organisator

Tinus Vet
Telefoon
035-6931154
E-mail
tinusvet@gmail.com

Locatie

Krachtcentrale
Havenstraat
Huizen,
+ Google Maps