Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pinksterkampeerweekend op camping Hommelhof

26 mei 2023 - 29 mei 2023

Al weer voor de 9e keer wordt er tijdens Pinksteren weer een gezellig Trabantweekend, van 26 tot en met 29 mei, georganiseerd. Dit jaar echter wel op een andere camping:  Hommelhof in Susteren. Hier mogen wij gebruik maken van het evenementenveld.

De eerste gasten kunnen op vrijdag 26 mei vanaf 10.00 uur op het evenementenveld terecht. Bij aankomst kan rechtstreeks doorgereden worden naar het evenementenveld. Dit staat aangegeven en Pieter is aanwezig.

Op vrijdagavond zorgen onze gasten zelf voor eigen eten en drinken. Op zaterdagavond is er een gezamenlijk warm en koud buffet en op zondagavond een gezamenlijke BBQ of onbeperkt friet. De kosten voor zowel het buffet als de BBQ/frietwagen zijn per avond 16 euro per persoon.

Op zaterdag 27 mei kunnen er kleine reparaties aan de Trabant worden gedaan. Heb je onderdelen nodig? Laat ons dat dan wel weten. Zondag 28 mei staat er in de middag een bezoek aan het ‘Oldtimer-Traktortreffen mit handwerkermarkt’ bij het Bauernmuseum in Tüddern op de planning. Hier zullen we aan de hand van een korte rit met onze Trabantjes naar toe rijden. Omstreeks 12:00 vertrekken we. En op maandag 29 mei ruimen we alles weer op.

De kosten voor het kamperen zijn 12 euro per persoon per nacht. Dit mag bij Pieter afgerekend worden. Douchen kan met muntjes van 50 eurocent.

Opgeven kan t/m 19 mei via mail naar evenementen@trabantclubnederland.nl

In deze mail graag het volgende vermelden:

– aantal personen en aantal overnachtingen
– wel/geen warm en koud buffet
– wel/geen BBQ/frietwagen

Wie niet wil overnachten, maar wel gezellig aan willen komen, is ook van harte welkom. Wil je deelnemen aan het buffet of de BBQ/frietwagen, ook dat kan. Geef dit dan door.

Het adres van camping Hommelhof: Hommelweg 1, 6114 RR in Susteren.

De camping ligt tegenover Europarcs Limburg/Landgoed Hommelheide. Van de faciliteiten van dit park mogen wij geen gebruik maken.

Zijn er vragen, bel Pieter dan gerust: 06 39791540

Tot in Susteren!

Pieter en Wendy Schuurman

Gegevens

Begin:
26 mei 2023
Einde:
29 mei 2023

Organisator

Pieter en Wendy Schuurman
Telefoon
06 39791540
E-mail
evenementen@trabantclubnederland.nl

Locatie

Camping Hommelhof
Hommelweg 1
Susteren, 6114 RR Nederland
+ Google Maps