Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noord-Oostrit vanuit Ane (bij Gramsbergen)

16 april 2023 - 11:00 - 17:00

Op 16 april zijn jullie van harte welkom bij Rob Mulder aan de Engeland 3 in Ane. Vanaf een uurtje of 11 staat de koffie klaar. Met een plakje cake natuurlijk! Rond 12.00 uur starten we met een mooie toertocht die ons brengt naar o.a. Hardenberg en Kloosterhaar.

Maar we gaan ook de grens van Duitsland over (voor alle zekerheid neem je jouw paspoort of identiteitskaart mee) om daar de Duitse heuvels te bedwingen. We stoppen bij onze buren om wat te kunnen eten en drinken met uiteraard een Duitse menukaart.

Vandaar gaan we weer richting Nederland waarbij we Schoonebeek en Coevorden passeren, om zo via een aantal buurtschappen weer richting onze eindbestemming in Ane te komen. Daar kunnen we genieten van een hapje en drankje. Er is genoeg ruimte om te parkeren. En kom je met de trailer? Geen probleem!

Graag vooraf aanmelden in verband met de catering. Hopelijk hebben we mooi weer om zo de eerste rit van dit jaar weer succesvol te laten zijn. De organisatie heeft er in ieder geval weer zin aan!

Gegevens

Datum:
16 april 2023
Tijd:
11:00 - 17:00

Organisator

Rob Mulder
Telefoon
06-81762341

Locatie

Rob Mulder
Engeland 3
Ane, 7784 CH
+ Google Maps