Oldtimertreffen Meifeest Aalten

 

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle evenementen tot 1 juni 2020 geannuleerd.

We kijken alweer uit naar de Oldtimershow tijdens het Meifeest Aalten op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei. Dan staat het centrum van Aalten weer op z’n kop. De historische dorpskern staat vol met prachtige Oldtimers, elk met hun eigen verhaal.

Meer dan 200 Oldtimer-bezitters, vanuit alle windstreken vanuit Nederland én Duitsland, melden zich jaarlijks aan, om te komen naar de Oldtimershow in Aalten, het mooie dorp aan de grens met Duitsland. In de straten van het centrum staan de unieke Oldtimers opgesteld. Deze zijn vanaf 11:00 uur te bekijken en worden vanaf ca. 13:00 uur gepresenteerd op de Markt.

Deze dag kunnen de Oldtimers ook een tourrit in de omgeving van Aalten rijden. Oldtimer bezitters: allen van harte welkom! Deelname is vrij en de deelnemers ontvangen een prachtig Rallybord als aandenken. Aanmelden i.v.m. het Rallybord vóór 7 mei via de website: www.meifeest-aalten.nl

Om de website zo goed mogelijk te laten functioneren plaatsen wij enkele cookies.
Ok