Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trabantweekend Oudleusen

25 augustus 2023 - 27 augustus 2023

Trabantweekend Oudleusen 

Net als vorig jaar kunnen we dit jaar weer ons kampeerweekend houden in Oudleusen op de Spokke Riete. Dit kan al vanaf woensdag 23 augustus! De camping is veranderd, maar we zijn dat weekend wel de enige gasten. Wat zoveel betekent dat we de camping weer helemaal voor onszelf hebben. Een heel veld vol Trabantliefhebbers!

We hebben een mooi veld voor ons om te kamperen en om onze auto’s neer te zetten. De camping is voorzien van nette toiletvoorzieningen en de kampeerplaatsen van stroom. We maken er net als vorige jaren weer een echte Trabantcamping van.

Sterke verhalen
Het belooft een weekend te worden waar jong en oud zich goed kunnen vermaken net zoals de vorige jaren. Heel veel liefhebbers bij elkaar. Op vrijdagavond 25 augustus rond 19.00 uur staat er weer het warm en koud buffet klaar, met  mooi weer kunnen we heerlijk buiten of in de tent zitten. Later op de avond kan je in de gezellig ruimte -die geheel tot onze beschikking staat- lekker nazitten om te genieten van een drankje en de verhalen die later op de avond nog wel is heel sterk kunnen worden.

Sleutelen
Op zaterdag kan er op de camping gesleuteld worden. De nodige kennis en onderdelen zijn voorhanden. Dagjesmensen en leden van andere clubs, die ook de liefde en passie delen voor de Oost-Duitse wagens, zijn van harte welkom. Kannen met koffie en thee staan de hele dag klaar.

Tourrit voor iedereen
Na de middag vindt een tourrit plaats van ongeveer 50 kilometer in de mooie omgeving van de camping. Iedereen mag meedoen, ook als je niet het weekend op de camping verblijft.  We sluiten de zaterdagavond af met de traditionele BBQ. De muziek wordt geregeld!

Samen lunchen
Op zondag is rond het middaguur nog een gezamenlijke lunch met soep en broodjes hamburger. En daarna is weer tijd om op te ruimen…

Kosten
De kosten zijn: €16,00 per maaltijd voor volwassenen, €8,00 voor kinderen tot en met 12 jaar en €12,00 per volwassene voor de overnachting en voor kinderen tot en met 12 jaar € 6 euro, ongeacht met welk  kampeermiddel je komt. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Voor dagjesmensen is het ook mogelijk om mee te eten, maar geef dat dan wel vroegtijdig door.

Een nog langer weekend
Vanaf woensdag 23 augustus staat de camping dus weer tot onze beschikking. En dus is het mogelijk om al te komen om er zo een nog langer weekend van te maken. De kosten hiervoor zijn in overleg met het camping team

#wegaanvoorweereenheelgezelligweekend !

Gegevens

Begin:
25 augustus 2023
Einde:
27 augustus 2023

Organisator

Trabant Club Nederland
E-mail
evenementen@trabantclubnederland.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Camping de Spokke-Riete
Peezeweg 17
Dalfsen, 7722 VX Nederland
+ Google Maps