Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kampeerweekend

23 augustus - 25 augustus

Trabantweekend Oudleusen 2024

Net als vorig jaren kunnen we dit jaar weer ons kampeerweekend houden in Oudleusen op de Spokke-Riete van 23 tot en met 25 augustus. De camping weer helemaal voor de Trabant Club Nederland. Een heel veld vol met Trabant-liefhebbers!

We hebben een mooi veld voor ons om te kamperen en om onze auto’s neer te zetten. De camping is voorzien van nette toiletvoorzieningen en de kampeerplaatsen van stroom. We maken er net als vorige jaren  weer een echte Trabantcamping van.

Veel liefhebbers
Het belooft weer een weekend te worden waar jong en oud zich goed kunnen vermaken,  zoals de vorige  jaren. Elk jaar treffen veel liefhebbers elkaar en sinds jaren zijn er meer dan 25 Trabanten bij elkaar.

Sterke verhalen
Op vrijdagavond  23 augustus rond 19.00 uur zal er weer het warm en koud buffet klaar staan. Met  mooi weer kunnen we heerlijk buiten of in de tent  zitten en later op de avond kan in de gezellig ruimte -die geheel tot onze beschikking staat-  lekker nazitten om te genieten van een drankje. De verhalen worden later op de avond nog wel eens heel sterk…

Sleutelen
Op zaterdag  kan er op de camping gesleuteld worden. De nodige kennis en onderdelen zijn aanwezig. Dagjesmensen en leden van andere clubs -die ook de liefde en passie delen voor de Oost-Duitse wagens- zijn zeker van harte welkom. Koffie en thee staan de hele dag klaar.

Tourrit
Na de middag kan er een tourrit worden gereden van ongeveer 50 kilometer in de mooie omgeving van de camping. Iedereen mag meedoen! Ook als je niet op de camping verblijft. Zaterdagavond is weer de Traditionele BBQ, het kampvuur en muziek.

Soep met broodjes
Op de zondag hebben we rond het middaguur nog een gezamenlijke lunch met soep en broodjes hamburger. Daarna is het weer tijd om op te ruimen.

Kosten
De kosten zijn: €16,00 per maaltijd voor volwassenen, €8,00 voor de kinderen tot en met 12 jaar en €12,00 voor de overnachting per volwassene en kinderen tot en met 12 €6 euro, ongeacht met welk kampeermiddel je komt. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.

Eerder komen?
Voor dagjesmensen is het ook mogelijk om mee te eten aan het warm en koud buffet of de BBQ. Maar meld je wel hiervoor aan. Vanaf woensdag 21 tot 26 augustus staat de camping tot onze beschikking. Dus het is mogelijk eerder te komen en wat later te vertrekken.

De Camping de Spokke-Riete vind je aan de Peezeweg 17 in Dalfsen.

Aanmelden via g.mulder@online.nl of evenementen@trabantclub.nl

Vragen? bel 0523 610500.

#wegaanvoorweereenheelgezelligweekend!

Gegevens

Begin:
23 augustus
Einde:
25 augustus

Organisatoren

Rob Mulder
Gerrit Jan Mulder

Locatie

Camping de Spokke-Riete
Peezeweg 17
Dalfsen, 7722 VX Nederland
+ Google Maps