Mei 2018 - Trabant Club Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Agenda

Wilt u uw evenement ook in onze kalender hebben, of samen met onze club iets organiseren?! Dan kunt u contact opnemen met Pieter Schuurman.

April 2018 <    Mei 2018    > Juni 2018

TCN is een club evenement                  * is geen club evenement

Unieke culturele DDR-Leipzig-reis

                 Terug naar agenda


Plaats:         Leipzig
Datum:        1 - 5 mei 2018


Beschrijving:

Op initiatief van het DDR-Museum biedt Historizon een vijfdaagse reis naar Leipzig en omgeving aan, van 1 tot en met 5 mei 2018. Het thema is de DDR in al zijn verschillende facetten. DDR-ervaringsdeskundige Anja Fricke tekent voor inhoudelijke begeleiding. Op www.historizon.nl  vindt u onder ‘reizen’ alle informatie.
Lijkt het u wat om Oost-Duitsland en haar geschiedenis op locatie te ervaren, inclusief ontmoetingen met mensen die het allemaal zelf hebben meegemaakt?
Meldt u zich dan aan.Terug naar agenda

 

10e Oldtimer Voorjaarsdag aan het Valkenburgse meer Valkenburg (ZH)

                Terug naar agenda


Plaats:         Valkenburg (ZH)
Datum:        1 - 5 mei 2018


Beschrijving:

Op zondag 6 mei 2018 organiseert de Voorschotense Oldtimer Vereniging voor het tiende jaar de Oldtimer Voorjaarsdag aan het Valkenburgse meer  in Valkenburg (ZH).

Vanaf 11.00 uur die dag zijn klassieke voertuigen van zowel leden als niet-leden van harte welkom op het grote parkeerterrein aan het Valkenburgse meer naast museum Stoomtrein Katwijk Leiden en  Brasserie Buitenhuis.. De V.O.V Voorjaarsdag is elk jaar weer een prachtige dag is met een schitterende show van de meest mooie en bijzondere oldtimers. Aan deze Voorjaarsdag kan iedereen met een klassieke (vracht)auto, tractor, motor, (brom)fiets van 20 jaar of ouder meedoen. Ook stoommachines en modelboten naar klassiek model zijn van harte welkom. Heeft u zelf geen klassiek voertuig dan is deze dag een schitterend (gezins)uitje!                                                                                                

In het programmaboekje dat die dag in de V.O.V. stand te koop is (€ 3,–), is een puzzelrit in de prachtige omgeving opgenomen waaraan u kunt meedoen. Voor de drie deelnemers met het hoogste aantal punten zijn er mooie prijzen.  Ook is er gelegenheid voor kofferbak- en bijzondere ruilmarkt tijdens deze Oldtimer Voorjaarsdag. Hebt u nog spulletjes over neem ze mee en biedt ze aan!                                                                             
We besluiten de dag om 16:00 uur met de feestelijke prijsuitreiking aan de winnaars van de puzzelrit.

Het is geheel gratis!   
Toegang en deelname aan deze dag is geheel gratis en vrijblijvend in een gezellige ongedwongen sfeer en zonder verplichte aanwezigheidstijden.

Waar is het precies?                                                                                                                         
Het Valkenburgse meer ligt aan de A44, afslag Leiden-Zuid (vanuit Den Haag neemt u afslag 9 en vanuit Amsterdam neemt u afslag 8), waar u de borden kunt volgen naar het Valkenburgse meer, Stoomtrein Katwijk Leiden, Jan Pellenbargweg 1, 2235 SP Valkenburg (ZH). Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.                                                                                                                                            

Kom gewoon langs       
Indien u met uw klassieker aan deze Voorjaarsdag wil deelnemen kom dan gewoon langs, een aanmelding vooraf is niet nodig. Kijk voor nadere informatie en de foto’s van vorig jaar op onze website http://www.vovnieuws.nlTerug naar agenda

 

TCN Internationaal Trabant Treffen 2018

                 Terug naar agenda


Plaats:         Anklam (Oost Duitsland)
Datum:        9 - 13 mei 2018


Beschrijving:
Ga je mee? In mei is jaarlijks een groot Trabant treffen in de voormalig Oost Duitse stad Anklam. We willen dit evenement bezoeken met een delegatie Nederlandse Trabantjes. De bedoeling is dat we de tocht naar Anklam in twee dagen zullen doen. Vertrekken willen we daarom op dinsdag 8 mei. Op deze dag willen we 400 km afleggen, vanaf de Nederlandse grens.
Als opstapplaats hebben we gekozen voor de carpool plaats aan de A1 bij de Lutte, A1 afslag 34. De bedoeling is om hier om 9.00 uur ‘s morgens te vertrekken.
De tocht zal de eerste dag gaan naar Camping Dreenkrögen
(http://www.campingplatz-dreenkroegen.de/), waar we overnachten.
Op woensdag 9 mei zullen we de laatste 250 km afleggen naar Anklam naar het Trabant Treffen. Er is voor gekozen om ’s middags redelijk op tijd in Anklam te zijn, zodat we bij de opening van het evenement om 18.00 aanwezig kunnen zijn. Van woensdagmiddag tot en met zondagmorgen is er geen gezamenlijk programma, en is iedereen vrij rond te trekken door de omgeving of op het evenement te blijven. Zondag willen we weer op dezelfde wijze terugrijden en stoppen bij dezelfde camping waar we op de heenreis geweest zijn. Op maandag 14 mei weer zijn we dan weer in Nederland.
Wat de kosten betreft, deze worden voor de camping tijdens heen en terugreis hoofdelijk omgeslagen. Afhankelijk van het aantal personen zullen deze kosten ongeveer € 20,00 bedragen voor heen- en terugreis
Voor de kosten van het Trabant Treffen zelf, welke individueel te voldoen zijn aan de organisatie is onderstaand schema van toepassing:
Het is vanzelfsprekend dat auto’s technisch in orde zijn bij het verschijnen aan de rit. Wij zijn er ons natuurlijk wel van bewust dat het auto’s zijn waar nog wel eens een probleempje mee kan zijn onvoorzien. Daarom gaan er, afhankelijk van de grootte van de groep, één of twee Trabantjes mee op de autoambulance zodat als er problemen zijn we zelf de gelegenheid hebben de auto af te slepen en op een later moment te repareren. Zo wordt de groep niet onnodig opgehouden.
Voor degene die het Trabant Treffen in Anklam niet kennen, maar nieuwsgierig geworden zijn: op YouTube zijn veel filmpjes te vinden van het treffen. Hieronder plaatsen we ook het programma.Als je ontzettend veel zin hebt om mee te gaan stuur dan zo snel mogelijk een berichtje. Er is op het evenement plek voor ‘slechts’ 1000 auto’s, dus op tijd inschrijven is een must. En daarnaast is het ook fijn te weten hoeveel plekken we op de camping dienen te reserveren.
Meld je dus aan! En doe dit voor 31 maart.

Rob Mulder en Piet van GrinsvenTerug naar agenda

Graag wil ik me opgeven voor
TCN Int. Treffen Anklam 2018
JaNee


Rock around the Jukebox Open-Air Market

                 Terug naar agenda


Plaats:         Rosmalen
Datum:        13 mei 2018

Omschrijving

Rock around the Jukebox Open - Air market is een groot eendaags 50s, 60s en 70s evenement dat je niet mag missen! Centraal staat het grote aantal jukeboxen. Daaromheen is werkelijk van alles uit die periode te zien maar vooral ook te koop bij meer dan 250 deelnemers. Dit jaar wordt de livemuziek verzorgd door 'Trash Hombres', 'Ducktail' afgewisseld door DJ 'Jukebox Charley'. Verder zijn er dansdemonstraties en staan er oldtimers te pronken om bekeken te worden.

Locatie: Autotron - Graafsebaan 133 - 5248 NL Rosmalen - Nederland
Entree € 12,50 p.p.  Kinderen tot 12 jaar gratis entree.

Terug naar agenda

 

TCN Kampeerweekend Geuldal 2018

                 Terug naar agenda


Plaats:         Meerssen
Datum:        19 - 21 mei 2018


Beschrijving:

Omdat Pinksterweekend 2017 een groot succes was organiseren Pieter Wendy Henri en Wendy weer een gezellig weekend.
Het weekend begint officieel vrijdagmiddag  18 mei tot en met 21 mei.
Op vrijdagavond kan iedereen zelf bepalen wat je met het eten doet.
Op zaterdagavond hebben wij een koud en warm buffet en op zondagavond een barbecue.
Op zondag word er weer een leuke trabantrit georganiseerd.

De kosten voor het weekend bedragen €55,00 (excl.t.b.) voor een plek met 2 personen.
Kind van 0 tot 2 gratis
Kind 2 tot 6 is €2,00 (excl.t.b.)
Kind 6 tot 12 is €3,00 (excl.t.b.)
Extra persoon vanaf 12 is €3,00 (excl.t.b.)
Hond Max 2 per plek is €1,50
Douchen €0,10 per minuut
Extra auto op parking €1,50
Toeristenbelasting p.p.p.n.€1,30

De kosten voor koud en warm buffet bedragen €12,50 voor volwassenen
€7,00 voor kinderen tot en met 12 jaar

De kosten voor de barbecue bedragen €12,50 voor volwassenen
€7,00 voor kinderen tot en met 12 jaar

Wij hebben 16 plekken ter beschikking en VOL=VOL

Opgeven kan tot en met 8 mei via mail naar evenementen@trabantclubnederland.nl of
via opgave formulier op de website.

Het adres van Camping 't Geuldal:
Gemeentebroek 13
6231 RV Meerssen

Met vriendelijke groet,
Wendy en Henri (06 11563048)
Wendy en Pieter (06 39791540)Terug naar agenda

Graag wil ik me opgeven voor
TCN Kampeerweekend
Geuldal 2018

Opgave is niet meer mogelijk!

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu